måndag, april 22

ARMBÅGE!!!

Utsikten från hotellrummet
Jag har för andra gången i mitt liv på plats fått uppleva ett UFC event. Det värsta som kunde hända inför galan hände. Dagarna innan invägningarna (1:a april) drog det stora dragplåstret Alexander Gustafsson på sig en skada så pass allvarlig att han inte blev godkänd av SMMAF att gå match. Modet föll i takt med biljettpriserna.

Efter några dystra dagar tog det inte länge förrän jag var vid gott mod igen. Vi hinner inte ens fram till hotellet innan vi stöter på just Alexander Gustafsson. Därifrån blev det bara bättre. Vi såg globen, träffade luleåbor, vann biljetter, åt på Subway och allt som hör till. Vi bodde på samma hotell som alla fighters vilket gjorde frukost och receptionshäng väldigt poppis.

Höjdpunkten från galan kan ha varit när Reza gjorde sin entré och större delen av publiken ställde sig upp och visslade och hade sig. Eller Papys "coach" i publiken under första matchen. Eller när Glenn Hysen stannade till för att prata lite med oss. Eller när Ilir kommer in till Rocky-musik. Eller... ni fattar. Det var riktigt nice trots det stora bakslaget med Gustafsson.

Conor McGregor var vänlig nog att ställa upp på en bild. Karl fångade även lite av konsten i bakgrunden.
På fredag väntar nya äventyr i London!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar