tisdag, mars 13

Sherlock


Vi har har en målare här hela veckan som ska lasera taket och dyker upp några minuter efter 07:00 varje morgon. Han är av typen "hör-dåligt-och-skriker-när-han-pratar". En riktig norrbottning. Man tycker att en målare inte bör vara speciellt social. Det kan man väl tycka. Avskilt och ensamt jobb och så. Men denna målare, han pratar för tio. 

Detta medför att mitt vakna dygn har fler timmar än vanligt, vilket inte är dumt! Spenderas dock inte till att plugga, som jag kanske borde även om jag bara har en (!) tenta att skriva. Det är inte tentorna som tar kraft, det är alla gruppuppgifter och inlämningar. Fun fact; Jag fick bonus för en grej jag helt missade under tiden jag var i Thailand!

Jag har börjat se miniserien Sherlock som handlar om ingen mindre än Sherlock Holmes och Dr. Watsons äventyr berättat i nutid. Första säsongen består av tre 90 minuter långa avsnitt. Jag var rätt skeptisk till en Sherlock i modern tid, men lovord och 9.1 i betyg på IMDB fick mig att ge efter och se första avsnittet.


PS. Nu är det bara en månad kvar tills UFC kommer till Sverige!

1 kommentar: