fredag, januari 20

2011


Hade tänkt börja blogga mer under 2012. Skriver inte att jag "ska", utan att jag "bör". Skillnad. Mindre press. Tittade igenom föregående års inlägg och jag måste faktiskt erkänna att 1) det blev många roliga flashbacks och att 2) jag hade glömt många av de händelserna. Därav min nya inställning.

Kör en kort recension av 2011, och med kort menar jag i punktform. Såklart.

  • Började året med bio i 3D. Min första 3D-upplevelse. I filmväg alltså.

  • Åkte till Thailand med släkt och vänner. 2 riktigt trevliga veckor där många skämt utdelades och många skratt hördes, precis som det ska vara. Skaffade även en tatuering!

  • Tog en roadtrip med ett gäng glada studenter ner till Umeå för att träffa Hannah och se Hoffmaestro uppträda live på Corona. Vi gav varandra smeknamn, döpte bilar och snodde parkeringsplatser. Och lite sånt.

  • Begravde mormor min i april

  • Precis efter att sommarlovet börjat och de sista tentorna var skrivna åkte jag upp till Kiruna för att sälja blommor och bo i husvagn. Vad inte direkt peppad innan, men det var lätt en av de bästa upplevelserna under 2011 för mig. Upplevde det mesta, roliga kunder, från 30 till 5 graders värme, obekväma situationer, bekväma situationer, lappar och framförallt - jag fick bo helt själv.

  • CEN220. Sålde min kära Renault 5TS. Den fina, varma och väldigt röda bilen som gick igenom besiktningen på 3:e och sista försöket. Den såldes och sågs senast i Boden. Dess tid i rampljuset är uppenbarligen över. 

  • Vann två tävlingar på twitter! Den första var en pick'em där jag vann 2st T-shirts från MMAnytt och den andra var ett presentkort på hela 2000 kronor på Jabb.se (och det var inte ens förstapriset!). Bär fortfarande dessa kläder med stolthet.

  • Besökte Karl i Umeå och passade lägligt på att se Battle of Botnia 4, ett MMA event där Tor Troeng stod för underhållningen i huvudmatchen. Sov på soffa, testade BJJ och åkte buss. Herregud så mycket buss det åktes.

  • Läsperioderna började lida mot sitt slut och för oss som läste O0008N blev det en resa upp till Pajala för att presentera vår affärsplan - Kruuvrestaruangen. Precis lika spännande som det låter. Gjorde vad vi skulle och åkte hem. Avslutade året med en fest i Kårhuset med det vanliga nyårsgänget.

Det är vad mina inlägg handlat om, i korthet, plus lite tillägg från bilder ur mobilen. Så fort man glömmer! Jag får helt enkelt ta och börja skriva mer. Grapplades en termin, tog en chansning samt fick reda på att UFC kommer till Sverige. Dessutom bokades en ny Thailandsresa, 2 veckor med start den 25 januari!

Började 2012 med en trevlig nyhet om att min iPod nano 1st generation (som i princip vad stridsoduglig) hade batterifel och vid inlämning/reparation skickade Apple en helt ny iPod, 6th generation, helt utan kostnad. Sweet!

Bring it, 2012!

1 kommentar:

  1. Du borde verkligen blogga oftare, det är alltid lika intressant att läsa. :-D

    SvaraRadera